jueves, 2 de diciembre de 2021

El millor restaurant per tastar-los és Carmina

«Durant el trajecte, li explique a Santi que, malgrat tots els tòpics, no és fàcil trobar a València un lloc on et cuinen un bon arròs. Si parlem de la tradicional paella (pollastre, ànec, conill i verdura), potser et menjaràs un plat decent en un restaurant d’un poble de l’Horta, que s’hi ha especialitzat. Fan les paelles, això sí, amb llenya, com la Ford: en cadena.

A València, però, tenim altres arrossos meravellosos com ara el de fesols i naps, de carxofa i sípia, de bolets i gambes o el de cigaletes, per no estendre’m. Tots caldosos tret del de carxofa i sípia. Els que t’he dit, en la meua opinió, el millor restaurant per tastar-los és Carmina. El desconec, diu. Està al Saler, a deu minuts de la ciutat».

Un dinar un dia qualsevol

Ferran Torrent



Casa Carmina. 1988

El Saler

http://www.casacarmina.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario